Blancolån med betalningsanmärkning

Om du har en betalningsanmärkning känner du redan till hur svårt det är att få ett lån. Ja, det är svårt men inte omöjligt. Urvalet av lån blir såklart mindre men det finns faktiskt smslån, bolån och till och med vanliga blancolån som du som har betalningsanmärkningar kan ta. Nu ska vi visa dig vilka möjligheter som finns.

Blancolån trots betalningsanmärkning

Det är ytterst få banker som beviljar blancolån eller privatlån till folk som har anmärkningar, men om du vänder dig till Freedom Finance har du en chans att få låna pengar om:

  • Du har en årsinkomst på minst 110 000 kr, vilket inte är speciellt mycket.
  • Du är 20 – 73 år gammal.
  • Du inte har några skulder hos kronofogden.

Om du uppfyller dessa krav får du låna upp till 100 000 kr eller 150 000 kr om du har en medsökande. Det är alltså inte helt omöjligt att få ett blancolån trots betalningsanmärkning även om du inte har möjlighet att låna lika mycket som andra.

Smslån med betalningsanmärkning

Om du bara behöver låna en mindre summa pengar (kanske 500 – 15 000 kr) som du kan betala tillbaka inom en relativt kort tid finns det många smslångivare som accepterar betalningsanmärkningar. Såklart hittar du några av dem här på blancolånen.se.

Bolån trots anmärkningar och skuldsaldo

Det finns banker som beviljar bolån om du har både anmärkningar och ett skuldsaldo hos kronofogden. Kraven för att du ska få låna om du har det är att:

  • Du har en tillräckligt god betalningsförmåga för att få låna.
  • Du löser din kronofogdeskuld med en del av lånet.

Du kan vända dig till både Marginalen Bank och Freedom Finance om du behöver ett sådant här bolån.