Cash2you

Categories Okategoriserade

Casht2yous Blancolån passar utmärkt för dig som behöver ett lite mindre blancolån som du kan lägga på en ganska lång tid. Hos Cash2you får du låna 3000 – 15 000 kronor som du betalar tillbaka på 1 – 5 år. Cash2you kan även bevilja ett lån om du har betalningsanmärkningar, vilket är bra för dig som hade en dålig ekonomi får något år sedan men som har en stabil ekonomi idag.

När du ansöker om ett blancolån hos Cash2you får du svar på din ansökan direkt på skärmen, i några enstaka fall kan din ansökan behöva behandlas manuellt och då tar det högst 24 timmar tills du får ett svar. Hos Cash2you kan du använda dig av e-legitimation (Bank ID) istället för att underteckna och skicka iväg ett låneavtal så att du kan få ditt lån snabbare. Om du använder e-legitimation behandlas din utbetalning omedelbart och du får det färdiga låneavtalet hemskickat med posten. Du betalar tillbaka på ditt lån månadsvis via autogiro.

Lånekrav

Ålder: Minst 20 år innevarande kalenderår.

Inkomst: Cash2you gör alltid en individuell bedömning av din ekonomiska situation och har därför inget krav på en viss minimuminkomst.

Övrig: Du får ha betalningsanmärkningar men inte ha några skulder hos kronofogden eller ha en pågående skuldsanering.

Comments are closed.