Marginalen

Categories Okategoriserade

Marginalen Bank vänder sig till både privatpersoner och företagskunder och har förutom riktigt förmånliga blancolån även lån med säkerhet, borgenslån och kreditkort. Hos Marginalen Bank har du möjlighet att ta ett blancolån trots betalningsanmärkningar om du har en borgenär, till exempel en nära vän eller släkting. Du har även möjlighet att ta ett lån med betalningsanmärkningar om du använder ditt hus som säkerhet.

Maginalen bank erbjuder blancolån på 25 000 – 350 000 som du kan lägga upp på 2 – 12 år. Om du tar ett blancolån med borgenär får du låna 50 000 – 150 000 kr i 2 – 10 år. Räntan är individuell och påverkas av din inkomst, dina skulder, dina utgifter och om du har en medsökande eller inte. Den lägsta räntan ligger på 4.95 %. När du ansöker får du svar direkt och när Marginalen bank har fått ditt underskrivna avtal betalas pengarna ut på en gång.

Lånekrav

Ålder: Minst 20 år

Inkomst: Fast inkomst på 120 000 kr/år. Om du tar ett blancolån med borgenär måste du ha en årsinkomst på minst 200 000 kr/år.

Övrigt: Du får inte ha några skulder hos kronofogden eller betalningsanmärkningar om du inte har en borgenär. Om du har en borgenär får borgenären inte bo i samma hushåll, får inte ha betalningsanmärkningar och bör ha en fast inkomst.

Comments are closed.