Moneypal

Categories Okategoriserade

Om du är i behov av ett snabbt blancolån kan du med fördel vända dig till Moneypal. Moneypal erbjuder snabba och lite mindre blancolån för dig som behöver låna 5000 – 30 000 kr. Blancolånet kan läggas upp på 1 – 6 år oavsett storlek. När du ansöker om ett blancolån hos Moneypal får du svar på din ansökan direkt och om den godkänns betalas lånet ut dagen efter att Moneypal fått ditt underskrivna avtal. Återbetalningen sker sedan månadsvis via autogiro.

Man skulle kunna säga att Moneypals lån är ett slags mellanting mellan ett smslån och ett vanligt blancolån eftersom du snabbt kan låna en relativt liten summa pengar, men Moneypals blancolån har en betydligt lägre ränta än ett smslån och du även kan lägga upp ett litet lån på hela 7 år. Om du har en bra ekonomi har du stor chans att få Moneypals lägsta ränta på 9.9 %, vilket är en bra mycket lägre ränta än vad ett smslån har.

Lånekrav

Ålder: Minst 18 år.

Inkomst: Moneypal kräver inte att du har en fast anställning eller en viss minimuminkomst eftersom de gör en individuell bedömning, men du måste ha någon form av taxerad inkomst.

Övrigt: Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden och måste vara folkbokförd i Sverige.

Comments are closed.