Samla dina lån

Har du en dyr kredit som du aldrig lyckas täcka upp? Har du en massa dyra små privatlån och smslån som gör livet tufft för dig? Eller har du både och? Då är det nog på tiden att du tar ett blancolån och samlar dina lån hos en enda bank som ger dig en låg ränta, det kan du spara hundralappar eller tusenlappar på varje månad. Vi på blancolånen.se ska ge dig ett exempel.

Så mycket kan du tjäna på att samla lån

  • Du har en kredit som du betalar 20 % i ränta på och har en evig skuld där på 20 000 kr, då betalar du 4000 kr om året för din kredit.
  • Du har ett dyrt privatlån som har en ränta på 30 % och din återstående skuld är på 30 000 kr, då betalar du nästan 9000 kr per år.
  • Du löser din kredit och ditt dyra privatlån med ett blancolån där din individuella ränta är satt till 5 %. Då betalar du knappt 2500 kr i ränta under det första året sedan betalar du ännu mindre eftersom lånet sjunker.
  • Du sparar 10 500 kr under det första året.
  • Inte nog med att du sparar pengar, tillslut har du även täckt upp din kredit och är av med den.

Om du vill samla dina lån och krediter kan du i stort sett ansöka om vilket blancolån som helst men om du gör det hos en långivare som annonserar att du kan samla lån hos dem kan du också se exakt hur mycket du tjänar på att göra det. Det är bara att fylla i ett formulär så ser du.