ViaConto

Categories Okategoriserade

ViaConto erbjuder små snabba lån på 500 – 6000 kr som passar utmärkt för dig som behöver inte behöver låna så mycket och som behöver pengar snabbt. Som ny kund får du låna som högst 4000 kr och om du ansöker innan kl. 13.30 en vardag betalas ditt lån ut redan samma dag. ViaConto har även ett gratis lån på 1000 kr som är helt befriat från räntor och avgifter.

Hos ViaConto får du helt fritt välja hur många dagar du vill lägga upp lånet på, men max i 30 dagar. Du kan välja en avbetalningstid på en enda dag om du så vill, vilket gör ViaContos lån till ett perfekt lån för dig som bara behöver låna pengar fram tills du får lön. Om du till exempel bara har 9 dagar kvar till lön kan du lägga upp lånet på 9 dagar och behöver alltså inte betala ränta för 14 – 90 dagar som du måste göra om du tar ett lån hos en annan långivare som erbjuder små lån. Du kan även förlänga lånet i ytterligare 30 dagar om du vill.

Lånekrav

Ålder: Över 18 år

Inkomst: ViaConto gör en individuell bedömning av din inkomst och kräver således inte att du har en viss minimuminkomst.

Övrigt: Du måste vara skriven och ha en fast bostadsadress i Sverige, ha ett svenskt bankkonto, ett mobilnummer och du får inte vara satt under förvaltarskap eller ha en skyddad identitet. ViaConto kan även bevilja lån med betalningsanmärkningar.

Comments are closed.