Folkia

Categories Okategoriserade

Folkia är långivaren för dig som behöver ett snabbt litet blancolån. Om du ansöker om ett lån hos Folkia innan kl. 13.00 en vardag betalas lånet ut redan samma dag innan kl. 17.00 vilket är riktigt bra om du behöver låna snabbt. Om du ansöker efter kl. 13.00  eller på helgen betalas ditt blancolån ut nästa bankdag. Det tar högst en minut att fylla i en ansökan och du får alltid ett snabbt svar på den. Om låneansökan godkänns skickas ett sms till dig som informerar dig om när lånet kommer att betalas ut.

Eftersom Folkias lån är på 1000 – 10 000 kronor och har en så kort uppläggningstid som 30 – 90 dagar klassas deras blancolån även som mikrolån och smslån. Hur lång uppläggningstid du får beror på hur mycket du lånar. De högsta lånebeloppen har en återbetalningstid på 90 dagar och de lägre beloppen har en relativt flexibel lånetid.

Lånekrav

Ålder: Minst 18 år

Inkomst: Folkia vill att du ska ha en taxerad inkomst men gör alltid en individuell bedömning, så deras blancolån kräver alltså inte någon minimuminkomst.

Övrigt: Du får inte ha några betalningsanmärkningar och inget skuldsaldo hos kronofogden. Du måste även varit folkbokförd i Sverige under de senaste två åren.

Comments are closed.